Menu
Your Cart

Pavimente elastice

Important cu privire la pavimentele elastice (denumite și pavimente cauciucate, dale cauciucate) - conform standardului EN1177, acoperirea cu amortizoare de șocuri a suprafetelor spațiilor de joaca, este obligatorie . Dalele din cauciuc pentru locurile de joacă au ca scop atenuarea riscului de lovire și accidentare. Alegeți grosimea pavime în funcție de înălțimea maximă de cădere a echipamentului (aceasta este trecută în fișa tehnică și la ansamblurile de joacă de pildă este înalțimea celei mai înalte platforme).

Pavimentele din cauciuc sau dalele elastice, au devenit foarte populare în ultimii ani. Popularitatea lor se datorează varietății mari de modele, dimensiuni, culori și grosimi, calități care servesc cu succes mai multe domenii de utilizare. În funcție de necesități sau de destinații, aceste domenii sunt numeroase.

Locurile de joacă, grădinile, parcurile, aleile, piscinele, padocurile, terasele de restaurant sau proprii, terenurile de sport și pavarea perimetrală a bazinelor de înot sunt cateva dintre domeniile cele mai frecvente de utilizare.

Dalele de cauciuc pot fi plane sau alveolare (cu piciorușe) și pot avea dimensiuni sau culori diferite.

Avantajele utilizării pavimentelor elastice:

  • absorbția șocurilor la impact - elasticitate, confort
  • protecție și siguranță - previne lovirea în caz de cădere
  • durata de viață lungă - rezistență
  • drenaj instantaneu - evitarea acumularilor de apă
  • suprafața permeabilă - antiderapantă
  • rezistența sporită la factori de mediu
  • aspect îngrijit - curățnie și siguranță
  • rezistență la trafic intens

Datorită tehnologiei inovatoare, pavimentele elastice sunt ecologice, fiind  produse granulate din cauciuc, oferind un plus de rezistență și fiabilitate, atât la abraziune cât și la trafic intens, recomandându-le ca alegerea perfectă în toate domeniile menționate. Ideale atât ca suprafețe de impact,  cu rol de protecție la locurile de joacă, cât și ca suprafețe antiderapante, pavimentele elastice vor fi o inspirație concreta de  eleganță și stil, combinată cu flexibilitate și curațenie oriunde vor fi amplasate.

Politica Confidenţialitate
Confidențialitate și cookie-uri: acest sit folosește cookie-uri. Dacă continui să folosești acest sit web, ești de acord cu utilizarea lor.